Škoda Viborg

Særtilbud på ŠKODA OCTAVIA hos ŠKODA Viborg

Vi rydder grundigt op på vores lager og det skal selvfølgelig komme dig til gode. Vi har lige nu et stort udvalg af let brugte ŠKODA OCTAVIA med få kørte kilometer og masser af attraktivt udstyr.

OCTAVIA er både attraktiv i sit design og sine mange intelligente løsninger, der ikke kun giver stor køreglæde, men giver dig og din familie god sikkerhed og masser af ekstra plads i bilen. 

Vi har blandt andet den rummelige OCTAVIA Combi style 1,5 TSI med DSG på lager. Her får du en komplet og veludstyret bil med ŠKODAs velkendte Simply Clever løsninger.

De fleste af vores OCTAVIAER er af SKODAs højeste udstyrsvarianter og er derfor spækket med udstyr som:

  • Smart link med apple carplay
  • Climatronic 2-zonet klimaanlæg
  • Multifunktionsrat i læder med styring af radio og telefon
  • Alufælge
  • Parkeringssensor
  • Frontassistent med fodgængerbeskyttelse
  • Adaptiv fartpilot
  • Hele ni airbags
  • og meget meget mere ...

Book din prøvetur lige her

Se vores store udvalg af ŠKODA OCTAVIA her

Book din prøvetur her

Priserne for en af de veludstyrede modeller starter fra kun kr. 274.900,-* og kan finansieres for kun kr. 2.638,80 i månedlig ydelse.

Finansiér din ŠKODA med en attraktiv rente fra kun 0,89 %

Priserne på OCTAVIA er skruet helt i bund og vi kan nu tilbyde dig et fordelagtigt finansieringstilbud til alle der køber en ny eller brugt SKODA, der er optil 5 år gammel.

Finansier din nye ŠKODA med en variabel rente fra kun 0,89% eller en fast rente på 1,89%.

Eksempel:

Kontantpris 274.900,-. Incl. lev. omk. Kr. 2.638,80,- mdl. ydelse. Løbetid 96 mdr. Udbetaling 55.255,-. Variabel rente 0,89%. Debitor rente 0,89%. Samlet beløb der skal betales tilbage ekskl. udb. 241.650,- (inkl. udb. 296.905,-) Samlede kreditomkostninger 22.005,-. ÅOP 3,69%. Kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Finansiering tilbydes i samarbejde med ŠKODA Finans v/Nordania Finans A/S. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

* OCTAVIA Combi Style 1,5 TSI 150 hk med DSG, energimærke A, km/l 15,9, CO2 142. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for tastefejl.Tilbud gælder så længe lager haves.

Kontakt vores salgsafdeling