ŠKODA Viborg

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra ŠKODA Viborg, fra ŠKODA og fra verden omkring os.

Se bedre ud - og bliv set

Korte dage og våde veje hører med til denne årstid. Det gør det ekstra relevant at få tjekket bilen, så du kan komme sikkert gennem de mørke måneder.

Særtilbud på ŠKODA OCTAVIA hos ŠKODA Viborg

Vi rydder grundigt op på vores lager og det skal selvfølgelig komme dig til gode. Vi har lige nu et stort udvalg af let brugte ŠKODA OCTAVIA med få kørte kilometer og masser af attraktivt udstyr.

Videotest: ŠKODA SCALA

Biltesteren har været ude at teste den nye ŠKODA SCALA. Hør l hans kommentarer til vores seneste premierebil i en spritny video.

FABIA med masser af udstyr til lav pris

Gør det behageligt for dig selv og tjek vores aktuelle tilbud på ŠKODA FABIA - bilen der byder på masser af plads til både passagerer og bagage.

Fornuft i stor SCALA

Det er Hvilkenbil.dk's betegnelse for den nye ŠKODA SCALA i en nylig test.

Beskyt din ŠKODA mod efterår og vinter

Efteråret er over os og det er tid til at tænke over, hvordan du beskytter din ŠKODA imod fugt og snavs i bagagerummet eller kabinen. Vi har en række skræddersyede løsninger, der ikke koster alverden.

Kom helt tæt på KAMIQ

ŠKODA KAMIQ er en urban SUV, som byder på fordelene ved en SUV i et markant ŠKODA design med præg af dynamiske former og sprøde kanter. Se videoen og få gennemgået den nye KAMIQ.

Danmarkspremiere på ny ŠKODA SUPERB

Den nye ŠKODA SUPERB har danmarkspremiere søndag 22. september hos ŠKODA-forhandlere over hele landet. Den har nyt design, masser af udstyr og priser fra 299.995 kr. inkl. 3 års service- og reparation