Škoda Viborg

10 gode grunde

 

Hold din Škoda godt kørende med autoriseret service.

Service kan give din bil et længere liv, og potentielt en højere pris, når den engang skal sælges. Du opdager først, hvad din bil har kostet, den dag du sælger den, men du kan gøre meget for at forebygge en ubehagelig overraskelse. En servicebog med lutter Škoda-signeringer siger nemlig mere end blot et stempel på et stykke papir. Signeringen betyder nemlig, at du tager din Škoda lige så seriøst, som vi gør. Og de fortæller en kommende køber, at han kan stole trygt på kvaliteten af reparationer og reservedele.

Vidste du at du kvit og frit får Škoda Vejhjælp, når du bruger din autoriserede Škoda-servicepartner?

Nedenfor kan du læse en række gode grunde til at bruge en autoriseret Škoda-servicepartner.

Book tid på værksted
 

 

 1. Direkte opkobling til fabrikken

Når din Škoda er til service eller reparation hos en autoriseret servicepartner, bliver den via værkstedets originale Škoda-testcomputer opkoblet direkte til Škoda-fabrikken. Derved sikrer du dig, at bilens software altid har den nyeste softwareversion, hvis der bliver foretaget en opdatering – ligesom på din smartphone. Især opdateringen af motorstyringen kan være vigtig, da den har betydning for, hvor langt din bil kører på literen, og hvor meget den forurener. Samtidig sikres en korrekt kalibrering, som er nødvendig for, at bilens mange assistentsystemer fungerer korrekt, hvilket skaber den mest sikre kørsel. 

2. Škoda Vejhjælp

Døgnet rundt. 365 dage om året. Škoda Vejhjælp hjælper dig, hvis du oplever nedbrud eller er kommet ud for et trafikuheld. Når du altid får din bil serviceret hos en autoriseret Škoda-servicepartner i henhold til serviceplanen, følger Škoda Vejhjælp med i hele din bils levetid. Og hvis ikke vi kan lave din bil med det samme, så tilbyder vi gratis lånebil i op til 3 dage.

3. Next Generation mekaniker

Fra konventionelle motorer til hybride og fuldt elektriske drivlinjer. Det kræver et bredt felt af kompetencer på de autoriserede Škoda-værksteder – ikke mindst når biler med højspændingsbatterier skal håndteres sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Hos Škoda er der arbejdet dedikeret med at sikre kompetencerne på alle Škoda-værksteder i Danmark, med eksempelvis en dedikeret Højvoltsekspert- og Højvoltsteknikeruddannelse, investering i værktøj til arbejdet på el- og hybridbiler, samt værkstedsindretning specifikt til disse typer drivliner, så vi er klar til at varetage din hybride eller elektriske Škoda forsvarligt.

4. Kulance

Hos din autoriserede Škoda-servicepartner følges Škodas anvisninger altid, og du vil derfor være dækket af vores garanti. Hvis du altid bruger en autoriseret Škoda-servicepartner kan du også i mange tilfælde tilbydes kulance efter garantiperiodens udløb. Dette betyder, at visse reparationer kan være delvist (og i særlige tilfælde fuldt ud) dækket, selv efter garantien er udløbet.

5. Følg med på værkstedet med Škoda Service Cam

Hos Škoda ønsker vi, at du skal føle dig tryg i forhold til kvaliteten af den service, du modtager, hver eneste gang du besøger os med din Škoda. Vi ønsker at give dig en individuel og gennemsigtig oplevelse, der gør det nemt og bekvemt, når vi tager os af din Škoda.

Med Škoda Service Cam ønsker vi at give dig detaljeret viden om, hvorfor og hvilken service din Škoda trænger til. Når du har afleveret din bil, optager vores mekanikere en video af de dele af bilen, der trænger til service og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt. Du får pr. sms eller mail tilsendt et link til denne videosekvens, så du får besked, uanset om du er på farten eller sidder derhjemme eller på jobbet. Med Škoda Service Cam er det næsten lige så godt som at være med på værkstedet

6. Specialtilpasset værktøj

Som en del af uddannelsen i at servicere en Škoda, oplæres teknikeren i at bruge specialværktøj, som er tilpasset den enkelte bilmodel. Med dette værktøj sparer teknikeren tid, hvilket i sidste ende sparer dig penge. Samtidig sikres også den bedste behandling af din bil.

7. Den nyeste viden

Vi er eksperter i netop din bil, og vi ved derfor også, hvordan den behandles korrekt på værkstedet. Hver tekniker modtager løbende efteruddannelse, som udelukkende handler om Škodas biler og reparationen heraf. Den nyeste viden om Škodas modeller sikrer, at teknikeren effektivt kan finde og reparere eventuelle fejl, samt at udførelsen af reparationen er korrekt. Derudover har vi et helt centralt team, som teknikeren løbende kan få faglig sparring eller hjælp fra. Vores tekniske team indsamler viden fra alle autoriserede Škoda-servicepartnere i Danmark og sammenholder dem med Škoda-fabrikken. Derfor er vi altid i besiddelse af den nyeste viden, den nyeste software og de nyeste løsninger.

8. Fejl bliver forebygget

Autoriserede Škoda-servicepartnere modtager hele tiden nye monteringsvejledninger og opdaterede tekniske data. Derved kan de i tilfælde af fejl, der skal udbedres eller forebygges, altid være på forkant, så der tages hånd om fejlen næste gang, at du kommer på værkstedet. Således kan nogle fejl forebygges før de opstår, og den store regning kan udeblive.

9. Škoda Værkstedstest

Hos Škoda er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv. Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. På den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok. For at sikre uvildigheden er det Teknologisk Institut, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores Værkstedstest.

Hvis du er interesseret i lade din personbil indgå i udvælgelsen, og den ender med at blive udvalgt, vil du for ulejligheden modtage et værdibevis på kr. 2.500,-, som du bagefter kan bruge på selve serviceeftersynet. Forvent et tidsforbrug på ca. 2 timer. Du kan naturligvis også bruge værdibeviset på Škoda-tilbehør, Škoda-merchandise eller servicering af en af dine andre Škoda-biler. Værdibeviset gælder 2 år og skal bruges i forretningen, som har udført serviceeftersynet.

10. Škoda originale reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model. Hos din autoriserede Škoda-servicepartner er du sikret, at vi altid har Škoda Original Reservedele® på lager til din bil. Med vores originale dele er din Škoda også 100% original efter reparation eller service.

Læs mere om Škoda Originale Reservedele

 

Book tid på værksted