Škoda Viborg

ŠKODA Prismatch

Der er mange fordele ved at vælge autoriseret service, når din ŠKODA skal på værksted. Et autoriseret service betyder nemlig, at du er garanteret, at din ŠKODA bliver serviceret og repareret ud fra fabrikkens forskrifter. Det er specialuddannede ŠKODA Teknikere, som vi har på vores værksted. Det betyder ikke kun, at de har et bedre kendskab til alle ŠKODA modeller, men også at de hurtigt kan fejlfinde et muligt problem.

Hvad er ŠKODA Prismatch?

Med ŠKODA Prismatch er du garanteret, at vi matcher et hvert skriftligt tilbud på service af din ŠKODA, såfremt at tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km fra vores adresse. Vi er klar til at matche prisen på det tilbud, som du har fået fra en uautoriseret forhandler, hvis tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og ŠKODAs norm, og det skal være baseret på originale ŠKODA reservedele og anbefalede væsker/olier.

Service hos os? – så får du også ŠKODA Vejhjælp

Når vi servicerer din ŠKODA, så får du også ŠKODA Vejhjælp. Din ŠKODA hører til blandt de mest pålidelige biler, men skulle det alligevel ske, at bilen går i stå, kan du trække på ŠKODA Vejhjælp, der rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Hvem er dækket?

ŠKODA Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som ŠKODA-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye ŠKODA hos en autoriseret ŠKODA forhandler i Danmark, følger ŠKODA Vejhjælp automatisk med fra start. Har du købt din ŠKODA et andet sted, er tilbuddet betinget af, du får udført de anbefalede service på din ŠKODA hos et autoriseret ŠKODA værksted. Samtidig forudsættes det, at alle anbefalede reparationer udføres.

Hvis du har spørgsmål til ŠKODA Prismatch eller ŠKODA Vejhjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 Bestil tid til service Kontakt os